Kapcsolat Zugló

A rendelő címe:
Budapest, 1145. Varsó utca 8.


Dr. Kunsági Andrea 
Telefon: +36/30/311-5128
e-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Kajó Ida
Telefon: +36/30/7999479
e-mail: ida.kajo@gmail.com

Morvai Petra
Telefon: +36/30/3857389
e-mail: morvaipetra@yahoo.com

Dr. Szendrák Diána (Budán rendel)
Telefon: +36/30/564-7298
e-mail: diamondstarlight@t-online.hu

 

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezés alapján

Közösségi, társasági élet újra

 

Az előző társadalmi rendszerben élő és az abban felnövő generáció természetes közege volt a közösség. Tevékenységeit, munkáját és életét is nagyobb létszámú közösségekben élte. Ez az utóbbi évtizedekben nagymértékben megváltozott.

Az előző társadalmi rendszerben élő és az abban felnövő generáció természetes közege volt a közösség. Tevékenységeit, munkáját és életét is nagyobb létszámú közösségekben élte. Ez az utóbbi évtizedekben egyre kisebb közösségek és az elmagányosodás irányába változott. Számos kapcsolatunk éledt fel, vagy tartható elérhető, de nem ápolt állapotban a virtuális lehetőségek létrejöttével, és hajlamosabban vagyunk elektronikusan társalogni, mint akár telefonon, akár személyesen időt fordítani egymásra és saját társas szükségleteinkre.

A közösség nagy megtartó erővel bír nehézségek idején és kiszínezi a mindennapokat változatosságával, sokrétűségével akkor is, amikor minden megy a maga kerékvágásában. Látható, hogy a ma nyugdíjas korosztály, amíg teheti, kimozdul, eljár olyan helyekre, eseményekre, közösségekbe, ahol kapcsolatot építhet vagy ápolhat, míg a fiatalabbaknak erre kevesebb idejük, igényük van. Érdemes megkeresni a hobbikat, társaságokat, akikkel szívesen töltünk időt, akár kirándulunk, zenés rendezvényeken találkozunk, barkácsolunk, kézműveskedünk vagy sportolunk. A felszínes kapcsolatok is gazdagítanak, egy részük pedig hosszabb együttlétek után elmélyült barátságokká alakul. Érdemes tehát időt és energiát áldozni annak megtalálására, hogy hol, kikkel, milyen tevékenységekkel érezzük az életünket teljesnek, változatosnak, élményekben gazdagnak. 

Nagyszerű lehetőséget kínálnak erre a nyelvi társalgási klubok, karaoke klubok, zenés rendezvények, táncos helyek, tudományos ismeretterjesztő klubok, sportkörök, életkorokra szabott vagy éppen azokat áthidaló rendezvények, helyszínek.

Mi is szívesen látunk rendezvényeinket minden érdeklődőt: életvezetési, pszichológiai témák előadásain, workshopokon, zenés műsorokban meghívottként vagy saját szervezésben. 

Szeretettel várjuk és megrendelői igényekre is nyitottak vagyunk!

 

vissza