Kapcsolat

Zuglói Pszichológiai Rendelő:
Budapest, 1145. Varsó utca 8.

LélekTereM
Sashalmi Pszichológiai Központ:

Budapest, 1163. Albán utca 28b.

Elérhetőségeink:

Dr. Kunsági Andrea (Zuglóban és Sashalmon)
Telefon: +36/30/311-5128
e-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Morvai Petra (Zuglóban)
Telefon: +36/30/3857389
e-mail: morvaipetra@yahoo.com

Joó Dalma (Zuglóban)
Telefon: +36/70/329-2567
e-mail: joodalma98@gmail.com

Szeleczki Kornélia (Sashalmon)
Telefon: +36306600120
e-mail: kornelia.szeleczki@gmail.com

Pozsvai Dóra (Sashalmon)
Telefon: +36704254289
e-mail: pszicho101@gmail.com

Racskó Kamilla Emma (Sashalmon)
Telefon: +36209558511
e-mail: kamilla.racsko@gmail.com

 

Orosz Adrienn (Sashalmon)
Telefon: +36707826587
e-mail: 
orosz.adrienn.pszichologus@gmail.com
 

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Joó Dalma

Joó Dalma

Pszichológus és coach

Soha nem tudtam értékesebb hivatást elképzelni magamnak, minthogy emberek jóllétéhez, boldogságáoz járuljak hozzá nap mint nap. Mindig érdekeltek a lélek mélységei, az emberek titkai, amikkel talán még ők maguk sincsenek tisztában. Mindig hajlamos voltam kiváltani másokból, hogy megosszanak, hogy bizalommal forduljanak hozzám és hatalmas boldogsággal tölt el, ha valamivel előremozdíthatom az életüket. Szeretek a dolgok mélyére látni, megérteni az összefüggéseket, a test és a lélek, a gondolatok és a tettek, az érzések és az élet között. Úgy gondolom, hogy mindenki életében van olyan időszak, amikor szüksége van egy külső szempárra, egy megtartó közegre, egy kapcsolatra, ami róla szól. Egy helyre, ahova megérkezhet, lerakhatja terheit és egy kicsit könnyebben távozhat.

Segítséget kérni nem szégyen és nem gyengeség. Önmagunk fejlesztése, az önmagunkkal való szembenézés hatalmas bátorságot igényel, rengeteg munkával jár, azonban egy életre szóló befektetés. Pszichológushoz nem csak a mentális betegek járnak, szerencsére egyre több ember ismeri fel ennek értékét, szükségét és hasznát a saját életére vonatkoztatva. Az egészségmegőrzés legalább annyira fontos a lélek, mint a test vagy a szellem szempontjából. Számos olyan probléma adódhat hétköznapi életünkben, mely megterhel, kizökkent és aminek megoldásában eszköztelennek érezzük magunkat. Szembesülhetünk nehézségekkel kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, érhetnek veszteségek, kerülhetünk nehéz döntéshelyzetbe. Az önismeretbe való befektetés megerősít, önbizalmat és eszközöket ad, melyek segítségével könnyebben megküzdünk a nehézségekkel.

Mindenki más nyelvet beszél, más a valósága, minden ember egyedi és megismételhetetlen. Célom kiépíteni azt a kapcsolatot, melynek során őszinte, elfogadó légkörben, az Ön nyelvét beszélve biztonságban fejlődhet a segítségemmel és azt élheti meg, hogy Ön van a középpontban.

Az értékes emberi kapcsolatok életünk egyik legfontosabb mozgatórugói, legyen szó családi, baráti, üzleti vagy párkapcsolatról. A kapcsolatok fejlesztése egy fontos és örök cél, a pszichológussal való kapcsolat pedig sok szempontból a való életbeli kapcsolatok leképeződése, főpróbája. Az ítéletmentes, figyelemmel teli kapcsolódás által tükröt kaphatunk önmagunkra, kapcsolódásainkra, szerepeinkre. Itt önmaga lehet és még jobb önmagává válhat.

A pszichológiai konzultáció során alkalmazom a coaching eszköztárát, mely egy rendszer és módszertan, ami segítségül hívható egészséges felnőttek személyes vagy professzionális jellegű konkrét céljainak kijelölésében és elérésében. A pszichológus vagy coach, mint egy edző vagy katalizátor van jelen, a célok eléréséért teljes mértékben a kliensek küzdenek meg és a siker is abszolút az övék.

Amiben segíteni tudok:

  • önismeret és önfejlesztés
  • élethelyzeti nehézségek, életszakasz váltás
  • párkapcsolat és más kapcsolatok fejlesztése
  • veszteségek feldolgozása
  • kiégés és munkahelyi problémák
  • pályaválasztás és karriertanácsadás

Tanulmányaim:

- Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Pszichológus BA diploma 
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Pszichológus MA diploma – munka- és szervezetpszichológia szakirány
- Mindset Change Consulting – Coach végzettség

Előzetes bejelentkezés alapján Zuglóban csütörtökön, illetve péntek délelőtt tudom fogadni. Ezen kívül a belvárosban, a 7. kerületben vagyok még elérhető. Tel: +36703292567 E-mail cím: joodalma98@gmail.com Weboldal: www.joodalma.hu

Óradíjam 12 ezer forint, diákoknak 10 ezer forint. Idegen nyelven (angolul, franciául) 14 ezer forint.