Kapcsolat

Zuglói Pszichológiai Rendelő:
Budapest, 1145. Varsó utca 8.

LélekTereM
Sashalmi Pszichológiai Központ:

Budapest, 1163. Albán utca 28b.

Elérhetőségeink:

Dr. Kunsági Andrea (Zuglóban és Sashalmon)
Telefon: +36/30/311-5128
e-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Kajó Ida (Zuglóban és Sashalmon)
Telefon: +36/30/7999479
e-mail: ida.kajo@gmail.com

Morvai Petra (Zuglóban)
Telefon: +36/30/3857389
e-mail: morvaipetra@yahoo.com

Szabó Brigitta (Zuglóban)
Telefon: +36/30/131-4602
e-mail: szabo.brigitta.pszichologus@gmail.com

Joó Dalma (Zuglóban)
Telefon: +36/70/329-2567
e-mail: joodalma98@gmail.com

Sas Ágnes (Sashalmon)
Telefon: +36205408422
e-mail: info@sasagi.hu

Tar Enikő (Sashalmon)
Telefon: : +36309721274
e-mail: rapidoeniko@gmail.com

Szeleczki Kornélia (Sashalmon)
Telefon: +36306600120
e-mail: kornelia.szeleczki@gmail.com

Pozsvai Dóra (Sashalmon)
Telefon: +36704254289
e-mail: pszicho101@gmail.com

 

Dr. Szendrák Diána (Budán rendel)
Telefon: +36/30/564-7298
e-mail: diamondstarlight@t-online.hu

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Pszichológus

Dr. Kunsági Andrea

Dr. Kunsági Andrea

Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta vagyokHIPNÓZIS

ALAP PSZICHOTERÁPIA

COACHING - Tanácsadás

Pszichológus segítsége lelki problémákra

Pszichológusra lehet szüksége nehéz élethelyzetben, szorongásos zavarok, pánik, depresszió, kapcsolati problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, szexuális problémák, pszichoszomatikus betegségek, fájdalmak, veszteségek, vállalkozási nehézségek, teljesítmény- és tanulási problémák, önismeret igénye, stressz- és konfliktus kezelési nehézségek, önértékelési problémák esetén. Keressen bátran, ha ezek bármelyikével küzd vagy csak aktuális életvezetési problémájában, krízishelyzetében tudok segíteni, hogy örömteli, derűs, egészséges lehessen, vagy az lehessen újra!

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált pszichoterápiával, NLP technikákkal, kognitív terápiás technikákkal dolgozom. A terápia költsége egészségpénztári tagsággal elszámolható.

Az alternatív gyógymódokkal is együttműködve, alkotó, egészséges, boldog élet kialakításához tudok segítséget nyújtani. Lelki eredetű tünetek megszűntetéséhez, segítséget igénylő problémák megoldásához keressen fel pszichológust!

kunsagi.andrea@t-online.hu

Bejelentkezés: 06/303115128

http://www.kunsagi.com

Kajó Ida

Kajó Ida

Dinamikus szemléletmóddal dolgozom, melyben a kliens-terapeuta kapcsolat lehetővé teszi, hogy a kliens felismerjen és megértsen kapcsolódási és viselkedési mintázatokat, belső, érzelmi konfliktusok mentén, ami a személyisége fejlődését, és ezáltal a kapcsolatai, életminősége javulását eredményezi. Ugyanakkor hiszem azt, hogy legeredményesebb a különböző módszerek rugalmas alkalmazása, figyelembe véve a hozzám fordulók személyiségét és felmerülő problémáit. Hasznos lehet az ilyen jellegű érzelmi munka, ha úgy érzi, hogy egy élethelyzettel, kapcsolati problémával, lelki állapottal nehezen birkózik meg egyedül. Várom bejelentkezését, ha szorongásos tünetekkel, depresszióval, életvezetési vagy párkapcsolati problémákkal küzd, illetve, ha gyász miatt van szüksége támogatásra.

Zuglóban hétfői napokon, előzetes időpont egyeztetés után tudom fogadni.

Bejelentkezés: 06/307999479

https://tavasziszel.hu/kajo-ida/

Morvai Petra

Morvai Petra

Morvai Petra tanácsadó szakpszichológus vagyok.

Pszichológiai tanulmányaimat a kíváncsiság, az emberi lélek megismerésének vágya miatt kezdtem el. Az egyetem elvégzése után három évet dolgoztam szociális területen, majd óvodapszichológusként helyezkedtem el, a mellette folytatott magánpraxisomban pedig felnőtt klienseimmel foglalkozom. Az emberek iránti kíváncsiság a lélektani munkával töltött évek alatt tovább mélyült bennem, az emberek egyedisége, sajátos megélése, viszonyulása a világhoz egyre jobban lebilincsel. Mindig megtisztelőnek érzem a bizalmat, amikor valaki megosztja velem nehézségeit, félelmeit, céljait és vágyait. Az egyén problémái nem választhatók el a családjától, környezetétől, a kommunikáció nehézsége pedig gyakran abból fakad, hogy mi magunk sem vagyunk egészen tisztában azzal, hogy mit szeretnénk igazán vagy mi az, ami fáj nekünk. Ennek kibogozása viszont egy nehéz, de szép utazás a lélek mélységeibe.
Munkám során az autogén tréning és szimbólumterápia módszerét hívom segítségül, ezek a relaxációs technikák segítik a lélek erőforrásainak mozgósítását, a személyiség gazdagabb, rugalmasabb működésmódját.


Nehézségek, melyekkel hozzám fordulhat:


- szorongásos tünetek, érthetetlen félelmek
- önismereti kérdések, önértékelési problémák
- önérvényesítési nehézségek, célok kitűzésének és elérésének kérdése
- hangulati problémák
- elakadt gyászfolyamat, feldolgozatlan veszteségek
- gyermeknevelési kérdések
- kapcsolati nehézségek a családban, párkaplcsolatban
- életkezdési elakadás
- kiégésTanulmányaim:

- Tanácsadó szakpszichológus, Családi és párkapcsolati tanácsadás szakirány –
Eötvös Lóránd Tudományegyetem 2019
- Pszichológus diploma, Klinikai és interperszinális szakirány -
Károli Gáspár Református Egyetem 2010

Módszerspecifikus végzettség:
- Szimbólumterapeuta képesítés - Magyar Relaxációs és Szimbólumterapeuta Egyesület (2019)
- Autogén tréning - Magyar Relaxációs és Szimbólumterapeuta Egyesület (2009)

Péntek délutánra vagy szombat délelőttre tud bejelentkezni a 06303857389-es telefonszámon.

https://www.tavasziszel.hu/morvai-petra/

Szabó Brigitta

Szabó Brigitta

Szabó Brigitta vagyok, okleveles pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető. A diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Egyetemi éveim alatt szorongásprevenciós kognitív viselkedésterápiás csoportokat tartottam óvodás gyermekek szüleinek, és több gyermekpszichiátriai osztályon és gyermekotthonban voltam önkéntes. A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél tanultam autogén tréninget, és a Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesületben vettem részt segítő önismereti csoportban.
2020 óta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Fejlődés- És Klinikai
Gyermekpszichológia doktori program doktori hallgatója vagyok. Fő témám a szülőgyermek kapcsolat, kötődés, gyermeki agresszió és mentalizáció. Fejlődéslélektant tanítok és szakdolgozatokat írnak nálam az egyetem hallgatói. Továbbá gyermekvédelmi kutatásokban is részt veszek, amelyekben yermekotthonokban dolgozó szakembereknek és az ott élő gyermekeknek tartunk mentalizáció-alapú csoportokat a konfliktuskezelés és az érezelemszabályozás javítása, valamint a
kiégés megelőzése céljából. Hazai és nemzetközi konferenciákon gyakran adok elő a kutatási eredményeinkből.
Munkám során törekszem a bizalomteli légkör megteremtésére. Autogén
tréninget és egyéb relaxációs technikákat használok, amiket kognitívviselkedésterápiás, sématerápiás és mentalizációs elemekkel egészítek ki a kliens igényeinek megfelelően.
Amiben segíteni tudok:
Gyermeknevelési kérdések, családi problémák
Érzelemszabályozási nehézségek
Életmódváltás
Stresszkezelés, feszültségoldás, relaxáció
Konfliktuskezelés javítása, asszertív kommunikáció
Kiégés megelőzése és kezelése
Kötődési nehézségek, párkapcsolati problémák
Önismereti folyamat megkezdése
Zuglóban szerdai napokon, előzetes időpont egyeztetés után tudom fogadni. Forduljon hozzám bizalommal!
Bejelentkezés: 06/301314602

https://www.tavasziszel.hu/szabo-brigitta/

Joó Dalma

Joó Dalma

Joó Dalma

Pszichológus és coach

Soha nem tudtam értékesebb hivatást elképzelni magamnak, minthogy emberek jóllétéhez, boldogságáoz járuljak hozzá nap mint nap. Mindig érdekeltek a lélek mélységei, az emberek titkai, amikkel talán még ők maguk sincsenek tisztában. Mindig hajlamos voltam kiváltani másokból, hogy megosszanak, hogy bizalommal forduljanak hozzám és hatalmas boldogsággal tölt el, ha valamivel előremozdíthatom az életüket. Szeretek a dolgok mélyére látni, megérteni az összefüggéseket, a test és a lélek, a gondolatok és a tettek, az érzések és az élet között. Úgy gondolom, hogy mindenki életében van olyan időszak, amikor szüksége van egy külső szempárra, egy megtartó közegre, egy kapcsolatra, ami róla szól. Egy helyre, ahova megérkezhet, lerakhatja terheit és egy kicsit könnyebben távozhat.
Segítséget kérni nem szégyen és nem gyengeség. Önmagunk fejlesztése, az önmagunkkal való szembenézés hatalmas bátorságot igényel, rengeteg munkával jár, azonban egy életre szóló befektetés. Pszichológushoz nem csak a mentális betegek járnak, szerencsére egyre több ember ismeri fel ennek értékét, szükségét és hasznát a saját életére vonatkoztatva. Az egészségmegőrzés legalább annyira fontos a lélek, mint a test vagy a szellem szempontjából. Számos olyan probléma adódhat hétköznapi életünkben, mely megterhel, kizökkent és aminek megoldásában eszköztelennek érezzük magunkat. Szembesülhetünk nehézségekkel kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, érhetnek veszteségek, kerülhetünk nehéz döntéshelyzetbe. Az önismeretbe való befektetés megerősít, önbizalmat és eszközöket ad, melyek segítségével könnyebben megküzdünk a nehézségekkel.
Mindenki más nyelvet beszél, más a valósága, minden ember egyedi és megismételhetetlen. Célom kiépíteni azt a kapcsolatot, melynek során őszinte, elfogadó légkörben, az Ön nyelvét beszélve biztonságban fejlődhet a segítségemmel és azt élheti meg, hogy Ön van a középpontban.
Az értékes emberi kapcsolatok életünk egyik legfontosabb mozgatórugói, legyen szó családi, baráti, üzleti vagy párkapcsolatról. A kapcsolatok fejlesztése egy fontos és örök cél, a pszichológussal való kapcsolat pedig sok szempontból a való életbeli kapcsolatok leképeződése, főpróbája. Az ítéletmentes, figyelemmel teli kapcsolódás által tükröt kaphatunk önmagunkra, kapcsolódásainkra, szerepeinkre. Itt önmaga lehet és még jobb önmagává válhat.
A pszichológiai konzultáció során alkalmazom a coaching eszköztárát, mely egy rendszer és módszertan, ami segítségül hívható egészséges felnőttek személyes vagy professzionális jellegű konkrét céljainak kijelölésében és elérésében. A pszichológus vagy coach, mint egy edző vagy katalizátor van jelen, a célok eléréséért teljes mértékben a kliensek küzdenek meg és a siker is abszolút az övék.

Amiben segíteni tudok:
• önismeret és önfejlesztés
• élethelyzeti nehézségek, életszakasz váltás
• párkapcsolat és más kapcsolatok fejlesztése
• veszteségek feldolgozása
• kiégés és munkahelyi problémák
• pályaválasztás és karriertanácsadás

Tanulmányaim:
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Pszichológus BA diploma
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Pszichológus MA diploma – munka- és szervezetpszichológia szakirány
- Mindset Change Consulting – Coach végzettség

Előzetes bejelentkezés alapján Zuglóban csütörtökön, illetve péntek délelőtt tudom fogadni. Ezen kívül a belvárosban, a 7. kerületben vagyok még elérhető. Tel: +36703292567 E-mail: joodalma98@gmail.com Weboldal: www.joodalma.hu
Óradíjam 12 ezer forint, diákoknak 10 ezer forint. Idegen nyelven (angolul, franciául) 14 ezer forint.

https://www.tavasziszel.hu/joo-dalma/