Kapcsolat

Zuglói Pszichológiai Rendelő:
Budapest, 1145. Varsó utca 8.

LélekTereM
Sashalmi Pszichológiai Központ:

Budapest, 1163. Albán utca 28b.

Elérhetőségeink:

Dr. Kunsági Andrea (Zuglóban és Sashalmon)
Telefon: +3630311-5128
e-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Morvai Petra (Zuglóban)
Telefon: +36303857389
e-mail: morvaipetra@yahoo.com

Joó Dalma (Zuglóban)
Telefon: +36703292567
e-mail: joodalma98@gmail.com

Szeleczki Kornélia (Sashalmon)
Telefon: +36306600120
e-mail: kornelia.szeleczki@gmail.com

Orosz Adrienn (Sashalmon)
Telefon: +36707826587
e-mail: 
orosz.adrienn.pszichologus@gmail.com

Sólyom Eszter (Sashalmon)
Telefon: +36309707119
e-mail: solyom.ecoach@gmail.com

Balázs Eszter (Sashalmon)
Telefon: +36306238871
e-mail: balazs.eszter.reka@gmail.com

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

Pszichológus

Dr. Kunsági Andrea

Dr. Kunsági Andrea

Kunsági Andrea klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta vagyokHIPNÓZIS

ALAP PSZICHOTERÁPIA

COACHING - Tanácsadás

Pszichológus segítsége lelki problémákra

Pszichológusra lehet szüksége nehéz élethelyzetben, szorongásos zavarok, pánik, depresszió, kapcsolati problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, szexuális problémák, pszichoszomatikus betegségek, fájdalmak, veszteségek, vállalkozási nehézségek, teljesítmény- és tanulási problémák, önismeret igénye, stressz- és konfliktus kezelési nehézségek, önértékelési problémák esetén. Keressen bátran, ha ezek bármelyikével küzd vagy csak aktuális életvezetési problémájában, krízishelyzetében tudok segíteni, hogy örömteli, derűs, egészséges lehessen, vagy az lehessen újra!

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált pszichoterápiával, NLP technikákkal, kognitív terápiás technikákkal dolgozom. A terápia költsége egészségpénztári tagsággal elszámolható.

Az alternatív gyógymódokkal is együttműködve, alkotó, egészséges, boldog élet kialakításához tudok segítséget nyújtani. Lelki eredetű tünetek megszűntetéséhez, segítséget igénylő problémák megoldásához keressen fel pszichológust!

kunsagi.andrea@t-online.hu

Bejelentkezés: 06/303115128

http://www.kunsagi.com

Morvai Petra

Morvai Petra

Morvai Petra tanácsadó szakpszichológus vagyok.

Pszichológiai tanulmányaimat a kíváncsiság, az emberi lélek megismerésének vágya miatt kezdtem el. Az egyetem elvégzése után három évet dolgoztam szociális területen, majd óvodapszichológusként helyezkedtem el, a mellette folytatott magánpraxisomban pedig felnőtt klienseimmel foglalkozom. Az emberek iránti kíváncsiság a lélektani munkával töltött évek alatt tovább mélyült bennem, az emberek egyedisége, sajátos megélése, viszonyulása a világhoz egyre jobban lebilincsel. Mindig megtisztelőnek érzem a bizalmat, amikor valaki megosztja velem nehézségeit, félelmeit, céljait és vágyait. Az egyén problémái nem választhatók el a családjától, környezetétől, a kommunikáció nehézsége pedig gyakran abból fakad, hogy mi magunk sem vagyunk egészen tisztában azzal, hogy mit szeretnénk igazán vagy mi az, ami fáj nekünk. Ennek kibogozása viszont egy nehéz, de szép utazás a lélek mélységeibe.
Munkám során az autogén tréning és szimbólumterápia módszerét hívom segítségül, ezek a relaxációs technikák segítik a lélek erőforrásainak mozgósítását, a személyiség gazdagabb, rugalmasabb működésmódját.


Nehézségek, melyekkel hozzám fordulhat:


- szorongásos tünetek, érthetetlen félelmek
- önismereti kérdések, önértékelési problémák
- önérvényesítési nehézségek, célok kitűzésének és elérésének kérdése
- hangulati problémák
- elakadt gyászfolyamat, feldolgozatlan veszteségek
- gyermeknevelési kérdések
- kapcsolati nehézségek a családban, párkaplcsolatban
- életkezdési elakadás
- kiégésTanulmányaim:

- Tanácsadó szakpszichológus, Családi és párkapcsolati tanácsadás szakirány –
Eötvös Lóránd Tudományegyetem 2019
- Pszichológus diploma, Klinikai és interperszinális szakirány -
Károli Gáspár Református Egyetem 2010

Módszerspecifikus végzettség:
- Szimbólumterapeuta képesítés - Magyar Relaxációs és Szimbólumterapeuta Egyesület (2019)
- Autogén tréning - Magyar Relaxációs és Szimbólumterapeuta Egyesület (2009)

Péntek délutánra vagy szombat délelőttre tud bejelentkezni a 06303857389-es telefonszámon.

https://www.tavasziszel.hu/morvai-petra/

Joó Dalma

Joó Dalma

Joó Dalma

Pszichológus és coach

Soha nem tudtam értékesebb hivatást elképzelni magamnak, minthogy emberek jóllétéhez, boldogságáoz járuljak hozzá nap mint nap. Mindig érdekeltek a lélek mélységei, az emberek titkai, amikkel talán még ők maguk sincsenek tisztában. Mindig hajlamos voltam kiváltani másokból, hogy megosszanak, hogy bizalommal forduljanak hozzám és hatalmas boldogsággal tölt el, ha valamivel előremozdíthatom az életüket. Szeretek a dolgok mélyére látni, megérteni az összefüggéseket, a test és a lélek, a gondolatok és a tettek, az érzések és az élet között. Úgy gondolom, hogy mindenki életében van olyan időszak, amikor szüksége van egy külső szempárra, egy megtartó közegre, egy kapcsolatra, ami róla szól. Egy helyre, ahova megérkezhet, lerakhatja terheit és egy kicsit könnyebben távozhat.
Segítséget kérni nem szégyen és nem gyengeség. Önmagunk fejlesztése, az önmagunkkal való szembenézés hatalmas bátorságot igényel, rengeteg munkával jár, azonban egy életre szóló befektetés. Pszichológushoz nem csak a mentális betegek járnak, szerencsére egyre több ember ismeri fel ennek értékét, szükségét és hasznát a saját életére vonatkoztatva. Az egészségmegőrzés legalább annyira fontos a lélek, mint a test vagy a szellem szempontjából. Számos olyan probléma adódhat hétköznapi életünkben, mely megterhel, kizökkent és aminek megoldásában eszköztelennek érezzük magunkat. Szembesülhetünk nehézségekkel kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, érhetnek veszteségek, kerülhetünk nehéz döntéshelyzetbe. Az önismeretbe való befektetés megerősít, önbizalmat és eszközöket ad, melyek segítségével könnyebben megküzdünk a nehézségekkel.
Mindenki más nyelvet beszél, más a valósága, minden ember egyedi és megismételhetetlen. Célom kiépíteni azt a kapcsolatot, melynek során őszinte, elfogadó légkörben, az Ön nyelvét beszélve biztonságban fejlődhet a segítségemmel és azt élheti meg, hogy Ön van a középpontban.
Az értékes emberi kapcsolatok életünk egyik legfontosabb mozgatórugói, legyen szó családi, baráti, üzleti vagy párkapcsolatról. A kapcsolatok fejlesztése egy fontos és örök cél, a pszichológussal való kapcsolat pedig sok szempontból a való életbeli kapcsolatok leképeződése, főpróbája. Az ítéletmentes, figyelemmel teli kapcsolódás által tükröt kaphatunk önmagunkra, kapcsolódásainkra, szerepeinkre. Itt önmaga lehet és még jobb önmagává válhat.
A pszichológiai konzultáció során alkalmazom a coaching eszköztárát, mely egy rendszer és módszertan, ami segítségül hívható egészséges felnőttek személyes vagy professzionális jellegű konkrét céljainak kijelölésében és elérésében. A pszichológus vagy coach, mint egy edző vagy katalizátor van jelen, a célok eléréséért teljes mértékben a kliensek küzdenek meg és a siker is abszolút az övék.

Amiben segíteni tudok:
• önismeret és önfejlesztés
• élethelyzeti nehézségek, életszakasz váltás
• párkapcsolat és más kapcsolatok fejlesztése
• veszteségek feldolgozása
• kiégés és munkahelyi problémák
• pályaválasztás és karriertanácsadás

Tanulmányaim:
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem – Pszichológus BA diploma
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – Pszichológus MA diploma – munka- és szervezetpszichológia szakirány
- Mindset Change Consulting – Coach végzettség

Előzetes bejelentkezés alapján Zuglóban csütörtökön, illetve péntek délelőtt tudom fogadni. Ezen kívül a belvárosban, a 7. kerületben vagyok még elérhető. Tel: +36703292567 E-mail: joodalma98@gmail.com Weboldal: www.joodalma.hu
Óradíjam 12 ezer forint, diákoknak 10 ezer forint. Idegen nyelven (angolul, franciául) 14 ezer forint.

https://www.tavasziszel.hu/joo-dalma/

Orosz Adrienn

Orosz Adrienn

Tanácsadó szakpszichológus, Komplex művészetterapeuta jelölt, képzésben lévő sémakonzultáns vagyok.

Pszichológus diplomámat az ELTE-n szereztem, majd ugyanitt végeztem a tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzést krízistanácsadás specializációval. Mivel fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés, ezért jelenleg is Katarzisz Komplex Művészetterápiában és sématerápiában képződöm.

Szakmai pályafutásom során dolgoztam szociális ellátásban és gyermekvédelemben, oktatásban iskolapszichológusként. Magánrendelésem keretében gyerekek és serdülők mellett felnőttekkel is vállalok egyéni konzultációt személyesen és online is.

A pszichológiai tanácsadás során holisztikus szemléletben gondolkodom és többféle módszert (kognitív viselkedésterápia, sématerápia, mindfulness) használok a kliens igényeihez és a hozott problémához igazodva. Hiszem, hogy önmagunk jobb megismeréséhez, traumáink, elfojtott érzéseink feldolgozásához nem mindig a szavakon keresztül vezet a legrövidebb út, ezért várom azokat is, akik szívesen dolgoznának művészetterápiás módszerekkel is.

Képzettségeim:

2023 - Sémakonzultáns képzés, Magyar Sématerápiás Egyesület, Budapest

2022 EMDR ASSYST képzés, Magyar EMDR Egyesület, Budapest

2019 - Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozó művészetterapeuta képzés; Lelki Egészségvédő Alapítvány, Budapest

2008 - 2010 Tanácsadó szakpszichológus krízis szakirányon /Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapest/

2001 - 2006 Okleveles pszichológus /Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapest/Keressen bizalommal:

- ha életvezetési nehézségekkel küzd, elakadt,

- munkahelyi és párkapcsolati problémái vannak,

- szorong, nehezen küzd meg a stresszhelyzetekkel, nehéz életeseményekkel (gyász, válás, költözés, munkahelyváltás stb.),

- megerősítésre van szüksége a gyermeknevelésben,

- vagy csak szeretné jobban megismerni önmagát.Kereshet akkor is, ha gyermekének magatartási- vagy beilleszkedési problémák vannak az iskolában; szorong, nehezen megy a tanulás, vagy segítségre van szüksége nehéz életesemények (szülők válása, veszteség stb.), krízishelyzetek feldolgozásához.Sashalmon szerdai napokon előzetes bejelentkezés alapján tudom fogadni.

Óradíjam: 12 000 Ft/50 perc

Bejelentkezés: orosz.adrienn.pszichologus@gmail.com; +36-70/782 - 6587

https://www.tavasziszel.hu/orosz-adrienn/

Balázs Eszter

Balázs Eszter

Tanácsadó szakpszichológus jelölt, coaching pszichológus, relaxációs terapeuta vagyok. Közel tíz évig HR szakemberként dolgoztam, ismerem a multinacionális „létet”, a kiégést, az útkeresést, és a karrierváltást. Hosszú önismereti út, továbbképzések sora vezetett
oda, hogy ma segítő szakemberként dolgozhassak. A megérkezés érzését, az önmagunkkal való mélyebb kapcsolódás élményét szeretném adni azoknak, akik hozzám fordulnak, az alábbi értékek mentén:

Partnerség - Kapcsolódás
Minden találkozásnak, kapcsolódásnak célja van, és adhat valamit, amit csak azon a kapcsolaton keresztül tapasztalhatunk meg. Egyenrangú, bizalmi kapcsolat építésére törekszem, mert hiszem, hogy ez adja a fejlődés, az elmélyülés, az önmagunkkal való szorosabb kapcsolódás
alapjait.

Egyediség - belső erő
Minden élethelyzet, kihívás egyedi, így a megoldás, a továbblépés módja is az. Ennek a kulcsa saját, megismételhetetlen erőforrásaink, erősségeink lesznek. Ezek felismerésével és kibontakoztatásával megélhetővé válik a belső erőnk, szabadságunk.

Test - lélek egysége
Testünk és lelkünk egymás lenyomatai. Az, ahogy a testünkkel bánunk, ahogy tápláljuk, beszélünk róla, visszahat a lelkünkre. Holisztikus megközelítésben hiszek, ezért az adott problémától függően relaxációs módszereket, étkezési tanácsadásban szerzett ismereteimet is hasznosítom, hogy a lehető leghatékonyabb támogatást tudjam nyújtani.


Szeretettel várom, ha közelebb kerülne önmagához, vagy segíthetek az alábbi témákban:
megérkezés, kibontakozás új élethelyzetben, szerepben,
elakadások, nehéz döntések meghozása,
kapcsolati, munkahelyi feszültségek kezelése,
karrierépítéssel, karrierváltással kapcsolatos döntések meghozása.
problémamegoldási, kommunikációs készségek fejlesztése,
életmód, étkezési szokások formálása,
szorongás, alvási nehézségek, stressz kezelése.
Természetesen a felsoroltaktól eltérő élethelyzetekkel is foglalkozhatunk, ezt az első konzultációs alkalmon egyeztetjük.

Tanulmányaim:
2023 - folyamatban lévő képzés: Tanácsadó szakpszichológus – Eötvös Loránd Tudományegyetem
2023 Williams ÉletKészségek program – stresszkezelés, kommunikációs és problémamegoldó készségek fejlesztése - Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet
2019 Életmód és táplálkozási tanácsadó – Mymove
2018 Relaxációs terapeuta – Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület
2017 Coaching pszichológus – Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület /ISCP akkreditált/
2010-2012 Munka- és Szervezetpszichológia szak (Msc) – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2007-2010 Viselkedéselemző – Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Instagram: @balazseszterpszichologus
weboldal: https://www.balazseszter.hu/

Előzetes bejelentkezés alapján személyesen Sashalmon csütörtöki napokon, a hét többi napján online tudom fogadni. Tel: +36306238871, e-mail: balazs.eszter.reka@gmail.com
Óradíj: 18.000 Ft

https://www.tavasziszel.hu/balazs-eszter/