Átbeszélni szakemberrel a problémákat

 

Életünk folyamán néha olyan nehézséggel, elakadással kerülünk szembe, melyből nem látunk kiutat hosszas próbálkozás során sem. Érzelmileg megterhelő helyzetben jó, ha tudunk segítséget kérni, a probléma átbeszélésével, átdolgozásával könnyebb megoldáshoz jutni

Életünk folyamán néha olyan nehézséggel, elakadással kerülünk szembe, melyből nem látunk kiutat hosszas próbálkozás során sem. Érzelmileg megterhelő helyzetben jó, ha tudunk segítséget kérni, a probléma átbeszélésével, átdolgozásával könnyebb megoldáshoz jutni. A pszichológussal való közös munka során a cél nem csak a tünetek enyhítése, hanem a nagyobb önismeret, a megküzdőképesség erősítése, az érzelmi gazdagság megélése, az emberi kapcsolatok javítása is.

Munkám során azt tapasztaltam, hogy őszinte, elfogadó légkörben a problémák átbeszélhetőek, mélyebben megérthetők, a megismerés, szembenézés pedig magában hordja a megoldás kulcsát is.

A relaxálás megtanulása segíti a stresszkezelést, a test és a lélek kiegyensúlyozottabb működését, csökkenti a szorongásos tüneteket, elmélyíti az önismeretet. Morvai Petra tanácsadó szakpszichológus várja a hozzá fordulókat.

vissza

Kapcsolat Zugló

A rendelő címe:
Budapest, 1145. Varsó utca 8.


Dr. Kunsági Andrea 
Telefon: +36/30/311-5128
e-mail: kunsagi.andrea@t-online.hu

Kajó Ida
Telefon: +36/30/7999479
e-mail: ida.kajo@gmail.com

Morvai Petra
Telefon: +36/30/3857389
e-mail: morvaipetra@yahoo.com

Szabó Brigitta
Telefon: +36/30/131-4602
e-mail: szabo.brigitta.pszichologus@gmail.com

Dr. Szendrák Diána (Budán rendel)

Telefon: +36/30/564-7298
e-mail: diamondstarlight@t-online.hu

 

Nyitvatartás:

Előzetes telefonos bejelentkezés alapján