Menü
Pszichológus Zuglóban, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta - kognitív terápia és hipnózis Mert pszichéje mindenkinek van - gondoskodunk róla, hogy jól legyen

Terápiák

Milyen terápiás lehetőségei vannak nálunk?

Megnézem

Munkatársaink

Megismerheti munkatársainkat

Érdekel

Life Skills Improvement

Életkészségek fejlesztése, feltárása, kialakítása

Megismerem

Mentorálás

Van úgy, hogy elakadunk, hogy kellene egy külső hozzáértő segítség a továbblépéshez

Megismerem

Pszichológus, pszichoterapeuta Zuglóban

Zuglóban lassan két évtizede működő pszichoterápiás rendelőmben az alkalmazott módszereikben képzett és tapasztalt kollégák önálló magánrendelése működik. 

Mindenkinek adódik az életében olyan élethelyzet, olyan nehézség, probléma, trauma vagy tünet, amivel segítség nélkül nem boldogul. Ma már tudjuk, hogy a testi egészség nem képzelhető el a lelki egészség nélkül. A lelki működésünk, lelkiállapotunk az immunrendszerünk működését nagymértékben befolyásolja és az idegrendszerünk működésére is kölcsönös hatást gyakorol.

Találhat itt az Ön által keresett módszerhez hozzáértő segítő szakembert. Találhat itt a problémájához segítséget, válogathat időbeosztásának, személyiségének megfelelően terapeutáink közül. 

Életkészségek fejlesztésében, énektanításban, művészeti és pszichológiai előadásokon, harmónia témájú workshopokon a rendelőn kívül is találkozhat velünk Zuglóban és Budapesten más események helyszínén.

Dr. Kunsági Andrea kedden és csütörtökön  06/303115128, Dr. Szendrák Diána vasárnap 06/305647298 rendel. Hétfőn Molnár Karina 06/309344939, szerdán Pásztor Patrícia 06/702059557 pszichológiai konzultációt tart. A rendelő Budapesten, Zuglóban, a Varsó utcában,  a Bosnyák tér közelében, a Thököly út - Róna utca kereszteződésében található a MOL kútnál. Megközelíthető 7-es busszal a Tisza István téri megállótól gyalog. Autóval a környező utcákban ingyenes a parkolás.