Menü
Pszichológus Zuglóban, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta - kognitív terápia és hipnózis Nincs egyedül, segítünk, hogy jól legyen

Terápiák

Milyen terápiás lehetőségei vannak nálunk?

Megnézem

Munkatársaink

Megismerheti munkatársainkat

Érdekel

Life Skills Improvement

Életkészségek fejlesztése, feltárása, kialakítása

Megismerem

Mentorálás

Van úgy, hogy elakadunk, hogy kellene egy külső hozzáértő segítség a továbblépéshez

Megismerem

Pszichológus és pszichoterapeuta Zuglóban

Bejelentkezés a Varsó utcai magánrendelőbe

Ezen az oldalon bejelentkezhet kollégáink rendelésére

Nevem *:
Telefonszámom *:
Szeretnék bejelentkezni *:

Problémám:
Számomra megfelelő időszakok, időpontok:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Zuglóban lassan két évtizede működő magánrendelőmben az alkalmazott módszereikben képzett és tapasztalt kollégák önálló pszichológiai és pszichoterápiás rendelése működik. 

Mindenkinek adódik az életében olyan élethelyzet, olyan nehézség, probléma, trauma vagy tünet, amivel segítség nélkül nem boldogul. Ma már tudjuk, hogy a testi egészség nem képzelhető el a lelki egészség nélkül. A lelki működésünk, lelkiállapotunk az immunrendszerünk működését nagymértékben befolyásolja és az idegrendszerünk működésére is kölcsönös hatást gyakorol.

Találhat itt az Ön által keresett módszerhez hozzáértő segítő szakembert. Találhat itt a problémájához segítséget, válogathat időbeosztásának, személyiségének megfelelően terapeutáink közül. 

Életkészségek fejlesztésében, énektanításban, művészeti és pszichológiai előadásokon, harmónia témájú workshopokon a rendelőn kívül is találkozhat velünk Zuglóban és Budapesten más események helyszínén.

Dr. Kunsági Andrea kedden és csütörtökön  06/303115128, Dr. Szendrák Diána vasárnap 06/305647298 rendel. Hétfőn Molnár Karina 06/309344939 pszichológiai konzultációt tart. A rendelő Budapesten, Zuglóban, a Varsó utcában,  a Bosnyák tér közelében, a Thököly út - Róna utca kereszteződésében található a MOL kútnál. Megközelíthető 7-es busszal a Tisza István téri megállótól gyalog. Autóval a környező utcákban ingyenes a parkolás.