Menü
Pszichológus, tanácsadó- és klinikai szakpszichológus, gyászkísérő és holisztikus tréner Pesten Problémájával nincs egyedül. Segítünk, hogy jól legyen!

Rendelőbérlés

kiadó terápiás szobák

Kiadó rendelő, terápiás szobák bérlése

Terápiák

Milyen terápiás lehetőségei vannak nálunk?

Megnézem

Munkatársaink

Megismerheti munkatársainkat

Érdekel

Life Skills Improvement

Életkészségek fejlesztése, feltárása, kialakítása

Megismerem

Önismereti tréningek

Önismereti fókuszú tanfolyamok, tréningek

Tanfolyamok, tréningek

Pszichológus Sashalmon és Zuglóban

Zuglói Pszichológiai Rendelő és LélekTereM Sashalmi Pszichológiai Központ

20 éve működő magánrendelőnkben az alkalmazott módszereikben képzett és tapasztalt kollégák önálló pszichológiai rendelése, tanácsadása és konzultációja működik. 

Mindenkinek adódik az életében olyan élethelyzet, olyan nehézség, probléma, trauma vagy tünet, amivel segítség nélkül nem boldogul. Ma már tudjuk, hogy a testi egészség nem képzelhető el a lelki egészség nélkül. A lelki működésünk, lelkiállapotunk az immunrendszerünk működését nagymértékben befolyásolja és az idegrendszerünk működésére is kölcsönös hatást gyakorol.

Találhat itt az Ön által keresett módszerhez hozzáértő segítő szakembert. Találhat itt a problémájához segítséget, válogathat időbeosztásának, személyiségének megfelelően lelki, szellemi vagy közérzetjavító segítők közül közül. 

Életkészségek fejlesztésében, énektanításban, művészeti és pszichológiai előadásokon, harmónia témájú workshopokon a rendelőn kívül is találkozhat velünk Zuglóban, Sashalmon és Budapesten más események helyszínén.

Zuglóban 

Dr. Kunsági Andrea 06/303115128 kedden rendel. Hétfőn és pénteken Morvai Petra 06/30/3857389 tart pszichológiai tanácsadást, csütörtökön  Joó Dalma 06/70/3292567, pszichológiai konzultációt tart. . 

A rendelő Budapesten, Zuglóban, a Varsó utcában,  a Bosnyák tér közelében, a Thököly út - Róna utca kereszteződésében található a MOL kútnál. Megközelíthető 7-es busszal a Tisza István téri megállótól gyalog. A 3-as és az 1-es villamostól és az 5-ös busztól sétatávolságra található, a Varsó utcában és a közeli utcákban fizetős a parkolás. 

Sashalmon pszichológusok mellett gyászkísérő és holisztikus trénerek is várják!

Dr. Kunsági Andrea 06/303115128 csütörtökön, Pozsvai Dóra hétfőn, Orosz Adrienn 06/707826587 szerdán, Racskó Kamilla 06/20/955-8511 csütörtökön tart pszichológiai konzultációt, Szeleczki Kornélia szerdán és csütörtökön tart veszteség és gyászkísérést.

Sashalmi Pszichológiai Központunk az Albán utcában a piac szomszédságában egy kertes családi házban található. H8/H9 HÉVvel az Örs vezér teréről a Sashalmi hévmegállóból sétatávolságra, busszal az Örs vezér térről illetve a másik végállomásokról a 44, 45, 92, 276E, 176E, 277-es busz Sashalmi Piac megállójától szintén sétatávolságra vagyunk. Autóval a piacig a Kerepesi út folytatásaként a Veres Péter útról a sashalmi Thököly úton, a Batsányi úton át a Margit utca útvonalon. A parkolás az Albán utcában ingyenesen megoldható.

Dr. Szendrák Diána 06/305647298 rendelése Budára költözött.

Kollégáknak rendelési idők, szobák bérelhetők, teamben, szupervízióval a LélekTereMben. https://www.tavasziszel.hu/kiado-rendelo/